Futbol, futbol sala i rugbi. Estiu esportiu a Berga. Per primera vegada, la capital del Berguedà acollirà un campus de l'Espanyol. Serà els dies del 2 al 8 de juliol i tindrà el centre d'operacions entre l'Hotel Berga Park i el camp municipal de futbol. Aquest campus de l'Espanyol no és l'únic que es farà a Berga.

Un any més, Berga serà seu del Campus del Barça, en aquest cas els dies del 25 de juny a l'1 de juliol. Pep Graus és el coordinador d'aquestes estades, que tindran la seva continuïtat amb una altra novetat, un campus de rugbi, del 9 al 16 de juliol, i un quart, anomenat Campus Pep Graus que substituteix el Campus Jordi Torras, tot i que l'exugador del Barça de futbol sala també hi col·laborarà. En aquest cas, del 17 al 24 de juliol, els participants podran combinar el futbol i el futbol sala. Seran quatre setmanes seguides de campus a la capital del Berguedà.

El promotor, Pep Graus, ha mostrat el seu malestar perquè «aquí a Berga no ens ajuden i hem de pagar les instal·lacions. Sort que aquest any el CE Berga col·laborarà amb nosaltres i, per això, tots els seus jugadors tindran uns descomptes si volen participar en algun dels quatre campus».