En principi es prendrà un any sabàtic després de tres temporades de màxim desgast a la banqueta del Barça. Però Luis Enrique encara no sap què farà amb el seu futur, cap a on dirigirà la seva carrera a partir d'ara, i no ha descartat tornar algun dia a entrenar al Camp Nou, tot i que no serà a curt termini.

«Si alguna cosa he après és que mai diguis mai més. Potser, qui ho sap, d'aquí a un temps... Aquesta és casa meva i no descarto res, encara que sí que descarto tornar-hi a curt termini», va confessar el tècnic.

A qui no trobarà a faltar Luis Enrique és a la premsa, amb qui ha tingut una relació poc amigable durant aquestes tres temporades. «Això és un circ, i no diré qui és el pallasso. És evident que aquest no és el lloc en el qual m'he sentit més a gust. M'he intentat protegir. El meu estil és aquest i no el canviaré, que ja tinc 47 anys. Però el cert és que he intentat no ofendre ningú i tractar tothom amb respecte», va dir als periodistes l'asturià, que ahir es va mostrar més distès en la compareixença.