Els tres equips de casa nostra que han militat aquesta temporada a Primera Catalana -el Manresa, l'Igualada i l'Avià- tenen diumenge el darrer partit del curs.

Al grup 1, i amb els deures fets, els manresans rebran la visita d'un Girona B que encara no ha certificat la seva permanència (12 h). El tècnic blanc-i-vermell, Albert Garcia, considera que «encara que emocionalment els jugadors no surten igual, és evident que juguem a casa i volem acabar de la millor manera. El Girona B s'hi juga molt i és un bon equip. En el nostre cas, miraré de fer jugar tots els que han jugat menys durant la temporada, ens han ajudat i també s'ho mereixen».

En el cas de l'Avià, ja descendit, juga demà al camp d'un altre equip que també perd la categoria, el Ripollet (12 h). Segons el tècnic dels berguedans, «ens agradaria tancar la lliga de la millor manera possible, encara que ja no tingués res a fer-hi. Suposo que el Ripollet, davant la seva afició, tindrà el mateix objectiu».

En el grup 2, l'Igualada, salvat ja fa unes setmanes, jugarà el dar-rer partit demà a les Comes (12 h) davant un Sant Ildefons que tampoc no s'hi juga res pel que fa a la classificació final.