Amb molta incertesa es va viure fins diumenge al vespre el desenllaç final al grup 3 de Preferent infantil, la màxima categoria. El CE Manresa afrontava la darrera jornada de la competició amb possibilitats de ser campió i per tant assolir l'ascens a Divisió. Però no depenia només del seu resultat sinó del que fes el CN Terrassa, equip que, guanyant davant el Sabadell B, aconseguia el primer lloc independentment del que fesssin els manresans.

Al Congost, el CE Manresa rebia la visita del Reus B en un partit que va acabar 3 a 0: l'equip entrenat per Aitor Maeso havia fet la feina i havia d'esperar el compromís del CN Terrassa, que jugava dues hores després, davant un equip que s'hi jugava el descens. Els egarencs necessitaven guanyar com també el Sabadell B per no baixar. Al final, empat a dos gols, un resultat que va deixar els dos equips sense els seus objectius i que feia campió el CE Manresa.

L'infantil A del CE Manresa està format per: Arnau Manzano, Miguel Nocete, Pablo Fernández, Àlex Guerra, Aleix Fernández, Daniel Tomasa, Denys Chellenyak, Quim Creus, Martí Fortuño, Adrià Zurita, Pau Camacho, Iker Sotelo, Pol Camprubí, Francesc Rubio, Jonhatan Mercader i Marcos Jiménez; l'entrenador és Aitor Maeso i el delegat, Alberto Maeso. Els manresans han sumat 59 punts amb 16 triomfs i 11 empats.