El porter alemany Marc André Ter Stegen, que ahir va renovar el seu contracte amb el Barça fins al juny de 2022, va assegurar que «és un dels dies més especials» des que va arribar al club.

«Volem tots els títols, això és el que val aquí en aquest club, i espero que l'any que ve puguem ser una altra vegada aquí per guanyar molts títols», va comentat el porter en declaracions als mitjans del club blaugrana.

Ter Stegen va recordar que al Barça sempre s'està obligat a lluitar per tots els títols, tal com ha fet des que va arribar fa tres anys: «ha anat tot bé i espero que tinguem èxits durant molts anys. Ho vaig dir al principi i espero que ho puguem aconseguir».

L'alemany, nascut a Mönchengladbach, va arribar al Barça l'estiu del 2015. Des d'aleshores ha jugat 93 partits (90 gols encaixats). Amb el Barça ha aixecat dues lligues, tres Copes del Rei, una Lliga de Campions, un Mundial de Clubs, una Supercopa d'Espanya i una Supercopa d'Europa.

Abans de signar la seva ampliació de contracte amb el Barça a les oficines del Camp Nou, Ter Stegen anava a la ciutat esportiva Joan Gamper per entrenar-se. Tot i que la temporada del Barça ja s'ha acabat, el porter alemany vol estar en forma per disputar amb la selecció alemanya la Copa Confederacions, que es disputa a Rússia del 17 de juny al 2 de juliol.

Ter Stegen és un dels tres porters escollits pel seleccionador, Joachim Löw, juntament amb Bernd Leno (Bayern Leverkusen) i Kevin Trapp (PSG), i té molts números per ser el titular.