L'actual entrenador del Cadí la Seu de la Lliga Femenina, Joan Carles Pié, serà el tècnic ajudant d'un altre extècnic del conjunt urgellenc, Miguel Ángel Ortega, en la selecció femenina espanyola sub-19 de bàsquet que disputarà el mundial que es disputarà a Itàlia, en concret a la ciutat d'Udine, del 23 al 30 de juliol.

Pié, que va renovar pel Cadí després de la finalització de la temporades per a l'equip de la Seu, estarà acompanyat de José Luis Alberola, entrenador del Centre de Tecnificació de les illes Balears.

Ortega completa així una bona temporada després d'haver guanyat la lliga i la Copa amb el gran favorit de les dues competicions, el Perfumerías Avenida de Salamanca. Amb anterioritat ja havia entrenat una selecció de base de la federació espanyola, en concret la sub-18, amb la qual va aconseguir la plata a l'europeu. Moltes de les jugadores que va tenir llavors repetiran ara convocatòria. Pel que fa a Pié, la seva tasca serà prèvia a l'inici de la pretemporada amb el Cadí, que està acabant de configurar la plantilla durant aquestes setmanes.