Sergi Llull va tornar a exercir de jugador més valuós de la lliga i va ser novament el líder que el Reial Madrid va necessitar per superar l'Unicaja en el primer partit de les semifinals de la lliga Endesa. El conjunt andalús, molt aplicat en defensa, va matenir els blancs en guarismes baixos d'anotació, però no van poder fer res per aturar el base menorquí, que va tornar a aconseguir cistelles inversemblants i, a més, va repartir fins a sis assistències, algunes de les quals van ser aprofitades per un Othello Hunter determinant en els darrers minuts.

Semblava que el partit seria més fàcil per al Madrid quan, a la sortida del segon quart, es va arribar a escapar de fins a tretze punts (36-23), amb accions del mateix Llull i d'un renascut Nocioni, ahir molt bé en la defensa sobre els pivots de l'Unicaja. De tota manera, les bones prestacions de Nedovic van permetre els malaguenys arribar al descans amb només quatre punts de desavantatge i amb tot obert per a la represa.

Aquesta va ser molt igualada, malgrat que el Madrid va dur gairebé sempre la iniciativa. L'Unicaja va arribar a mantenir la paritat fins al 54-54, però una sèrie d'errades en el tir i accions de bones triangulacions blanques van derivar en un 65-56 que semblava deixar les coses clares.

Tot i això, els visitants encara no estaven morts del tot. Van prémer l'accelerador en defensa i es van arribar a aproximar a cinc punts quan encara faltaven 38 segons. El Madrid, però, va allargar l'atac i els dos tirs lliures finals de Nedovic només van poder maquillar el resultat final.