L'argentí Leo Messi va reconèixer ahir que no coneix la manera de treballar del seu nou entrenador, Ernesto Valverde, encara que va afirmar que l'objectiu per a la temporada que ve «és el mateix: intentar aconseguir el nombre més gran de títols possible».

«El conec pels equips que va entrenar, els últims anys a Bilbao», va dir Messi a Pequín, durant la presentació d'un parc temàtic a la Xina que portarà el seu nom. «No sé la seva manera de treballar, així que ens coneixerem quan ens toqui presentar-nos tots. L'objectiu és el mateix: intentar aconseguir tants títols com sigui possible», va afegir.

Messi va lamentar no haver aconseguit més títols la temporada passada: «sempre diem, quan comença l'any, que el nostre objectiu és guanyar-ho tot. Ens hauria agradat poder fer-ho aquesta temporada, però lamentablement no va ser així perquè hi ha molts equips que tenen moltíssim nivell».

«No va ser possible, ens vam quedar amb la Copa, que també ens fa molt feliços perquè és un títol més. L'any que ve lluitarem una altra vegada per poder aconseguir tants títols com sigui possible», va emfatitzar.

Un parc temàtic a la Xina

Messi era a la Xina per a l'anunci de la construcció d'un parc temàtic inspirat en ell per part del grup de comunicació Mediapro. Aquest parc, que portarà el nom de Messi Experience Park, estarà orientat a les famílies i a «estimular el coneixement i la passió sobre el futbol dels joves xinesos».