El bagenc Amand Redondo va aconseguir la tercera posició en la categoria de màster 50 en els Campionats d'Europa d'Aquatló, que es van disputar a Bratislava (Eslovàquia). La prova constava de 1.000 metres de natació i de 5.000 metres d'atletisme.

Redondo va aconseguir la tercera posició final de la cursa dar-rere dels dos grans favorits de la competició, el francès Fabrice Bossion, que va acabar amb un temps de 33 minuts i 24 segons, i l'alemany Michael Bock, amb 34 minuts i 21 segons. Redondo va finalitzar amb un registre de 34.38, a només 17 segons del segon classificat i amb 27 segons de diferència respecte del quart, l'italià Fabio Cestaro.

Redondo va ser setè després de la part de natació, que va cobrir en 14.22 i va fer el cinquè millor registre en la cursa a peu i va acabar arribant a una meritòria posició de podi, un excel·lent resultat en aquesta categoria.