Les retallades i les filigranes de Carles Corvo es veuran les properes quatre temporades al pavelló del Pujolet. El manresà, que ha tancat aquesta temporada la seva etapa com a jugador professional al Catgas Energia de Santa Coloma de Gramenet (equip que ha jugat el play-off a la Primera Divisió amb l'Inter Movistar), ha signat pel Manresa FS, equip que milita a Segona Divisió B. El nou club de Carles Corvo té clares aspiracions d'ascens a la segona categoria estatal, en un ambiciós projecte iniciat per la nova junta directiva que és presidida per Javi Franco (fa unes setmanes que opera substituint una junta gestora per la dimissió per motius personals del president anterior, Antoni Coma).

Aquest no serà el primer cop que Carles Corvo jugarà amb el Manresa FS. Amb ell a l'equip, els manresans van pujar precisament a Divisió de Plata (la Segona Divisió actual) des de la Primera Nacional la temporada 2002-03. D'aquella plantilla encara queden dos jugadors a la formació blanc-i-vermella, el porter Aleix Dalmau i Marc Fernández, que tot just començaven la seva carrera esportiva. Va continuar amb el Manresa FS tres temporades, tot i que en la tercera ja no va acabar el curs i l'equip va descendir a Primera Nacional A (el que ara és la Segona Divisió B).

Van haver de passar sis anys perquè Carles Corvo tornés al Manresa FS. Va ser la campanya 2012-13 a Primera Nacional A, però tampoc en aquella ocasió no va finalitzar la lliga per una oferta important de l'Uruguay Tenerife. Així, fins ara, Carles Corvo ha jugat 67 partits amb el Manresa FS, havent materialitzat 91 gols.

Carles Corvo, allà on ha anat ha destacat pel seu joc ofensiu, explosiu i driblatge ràpid. Actualment té 34 anys i acabarà el seu lligam amb el Manresa FS als 38. Els seus inicis van ser al futbol 11 (fins i tot va arribar a jugar a les categories inferiors del Barça), però no va acabar de quallar i la darrera temporada de juvenil va passar al futbol sala i va fitxar pel Sant Andreu juntament amb Héctor Albadalejo, una altra jove promesa del moment; això, abans de marxar a l'Ourense i iniciar una llarga trajectòria per l'elit, a les màximes categories del futbol sala estatal. Té en el seu palmarès diversos ascensos a Divisió d'Honor, el dar-rer, la campanya 2013-14 amb l'Uruguay Tenerife, un club que va acabar desapareixent per problemes econòmics.