L'Igualada Calaf Grup va fer els deures dies enrere, amb la classificació matemàtica per disputar la temporada que ve la Copa CERS, i avui viurà un final de temporada tranquil a les Comes. Els jugadors de Ferran López, que viuen jornades de renovació de l'espina dorsal de cara a la temporada que ve, rebran avui l'Enrile Alcoi amb la intenció de sumar els tres punts, la qual cosa els permetria mantenir la setena posició que amenaça el Noia Freixenet.

Un empat no seria suficient per als igualadins, ja que tenen el gol average particular i també el general empatat amb els de Sant Sadurní i, per tant, si aquests obtenen millor resultat que els arlequinats en la seva visita a Girona, també a les sis de la tarda, els superarien a la classificació.

Dubtes amb Met Molas

Segons informava durant tota la setmana el club, l'únic jugador que ha tingut problemes físics en el decurs de la setmana ha estat Met Molas, que dimarts no va poder entrenar-se amb l'equip per unes molèsties que arrossegava arran del partit disputat dissabte passat a Manlleu. Sembla, però, que podrà jugar.

L'equip arriba al final de la temporada amb un cansament important, ja que l'any ha estat força intens i la tensió pels resultats adversos del principi de cada volta, que van deixar l'Igualada Calaf Grup prop de les posicions de descens, va provocar molta tensió. Tot i això, el final d'any ha estat molt bo, amb la consolidació de jugadors del planter que s'han establert com a importants al primer equip, com ara Roger Bars o Tety Vives, i d'altres, com Jordi Méndez, golejador en el partit de Manlleu, permeten observar el futur amb optimisme.

L'Alcoi, per la seva banda, intentarà defensar la desena posició del setge del Lloret, que visita la complicada pista del Caldes.