En el futbol, com tot en la vida, hi ha un començament i un final. Després de 22 temporades al CE Manresa, i més de 500 partits, el bagenc Riki Sánchez, que exercia de capità a l'equip blanc-i-vermell, penja les botes perquè «la feina, la família, el futbol..., no puc amb tot. Ha arribat el moment de dir prou. Tot i això, sempre portaré el Manresa en el cor». El CE Manresa va organitzar un senzill però emotiu acte de comiat de l'esmentat Riki Sánchez i del manresà Javi Rebollo, que també deixa, almenys de forma momentània, la pràctica del futbol.

Acompanyats de companys d'ara i d'abans, entrenadors i exentrenadors, directius i familiars i també del delegat i directiu de la Federació Catalana de Futbol, Esteve Olivella, Riki Sánchez i Javi Rebollo van acomiadar-se del club de la seva vida. El moment més emotiu de l'acte va ser quan el cap de premsa del Manresa, Joan Antoni Lozano, va llegir unes cartes adreçades als dos jugadors escrites per l'històric José Antonio Sánchez, actual delegat del primer equip i qui, en els anys, ha fet tots els papers de l'auca a l'entitat. En els seus escrits, José Antonio Sánchez va fer una semblança dels dos futbolistes des dels seus inicis, en el cas de Riki, adreçat al CE Manresa des d'una escola de Sant Salvador de Guardiola i en el de Javi, des de la Penya Blaugrana de Manresa. Ambdós van passar per etapes amb tot tipus de sensacions, amb bons resultats i altres de no tant, ascensos i descensos.

Javi Rebollo, que ha estat deu anys a l'entitat, des de juvenil, va mostrar el seu agraïment per l'acte i va 'justificar' la seva marxa, perquè «ja és el moment de deixar descansar la cama. Ha estat difícil prendre la decisió de deixar el CE Manresa però és el millor per totes les parts. De moment penjo les botes però no descarto tornar al futbol si el meu estat de forma m'ho permet. No és un adéu sinó un fins ara». Riki Sánchez va trobar a faltar precisament a José Antonio Sánchez, «una persona formidable, però sé que no ha pogut per motius laborals».

El president del CE Manresa, José Luis Correa, va comentar que «hem volgut tenir aquesta iniciativa perquè en el futbol, i sobretot en el futbol amateur, és gratificant tenir jugadors tants anys en un club i amb un comportament exemplar. Ens han ajudat molt i a partir d'ara, els que ens quedem, mirarem de continuar el camí. Ells dos s'han fet un nom en una institució històrica com el CE Manresa. Per tant, agrair-los el que ha fet pel CE Manresa».

El secretari tècnic del club, Miguel Ezequiel, va voler donar les gràcies als jugadors per la seva trajectòria amb moments bons i altres de dolents en afegir que «els dignifica que hagin estat ells mateixos els que hagin decidit plegar, conscients que no podien continuar donant el que d'ells s'espera. Marxen sens fer soroll, s'acomiaden com cal».

Al final de l'acte, Riki Sánchez i Javi Rebollo van rebre un record de la seva llarga estada al club.