El Barça B va guanyar al camp del Cartagena (1-2) i va fer un pas molt important per superar la segona eliminatòria de les tres que hi ha per pujar a Segona Divisió. Els blaugrana, que la setmana anterior van perdre la primera oportunitat de pujar a mans de la Cultural Lleonesa, no van desaprofitar la que tenien ahir de deixar encarrilada l'eliminatòria i es van avançar gràcies a un gol de Dani Romera. Germán va empatar quatre minuts més tard, però Gumbau va fer el segon gol en el minut 82 i va donar la victòria als homes de Gerard López.

En les altres eliminatòries, el Villanovense és qui la té més encar-rilada després de guanyar per 2-0 el Ràcing de Santander amb gols de Jesús Rubio, de penal, i de Mustafá. També agafa avantatge, tot i que mínim, el València Mestalla, que va derrotar el Múrcia per 2-1. Quim Araújo va anotar els dos gols valencianistes, que es van veure igualats momentàniament per un d'Armando. En el primer partit del dia, empat a un gol entre l'Atlètic Balears i l'Albacete. El local Xisco va empatar a l'últim minut el gol de José Fran.