La Joviat va caure derrotada davant el Círcol Catòlic (54-56) en la gran final del campionat de Catalunya júnior femení interterritorial, que es va disputar al pavelló Nou Congost de Manresa. Amb aquest triomf les noies badalonines jugaran la temporada vinent a Preferent. Per la seva banda, les manresanes hauran de disputar unes fases d'accés si volen ser entre els setze millors equips de Catalunya.

En el primer quart les bagenques van anar per davant en el marcador, tot i que amb avantatges curtes. Això ha estat possible gràcies a la forta defensa individual, que els va permetre agafar tres punts de marge (13-10). En el segon període les locals van cometre moltes faltes personals, i això feia que les badalonines capgiressin l'electrònic des de la línia de tir lliure. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb cinc punts de desavantatge per les amfitriones (26-31).

En la segona meitat hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Al final del tercer quart les manresanes encara seguien per sota en el marcador, però ja només per dos punts (41-43). En els deu darrers minuts, les locals no van donar el partit per perdut i van exercir una gran defensa, però les visitants van clavar dos triples als darrers instants de la posessió que van ser vitals per arribar als últims set segons amb dos punts de marge. En aquests, les bagenques van tenir el triple de la victòria i el bitllet a Preferent, però la pilota no va voler entrar. En el partit pel tercer i quart lloc, el Joventut de Badalona es va imposar per 52-59 a La Salle Tarragona.

Les preinfantils, campiones

L'equip preinfantil de la Joviat es va proclamar campió de Catalunya després de vèncer el Manlleu per 68-41 en la final de la competició, que es va dur a terme al poliesportiu de Figueres.