Sílvia Masachs té 47 anys i treballa en una empresa tèxtil. El futbol és un hobby per a ella i ja fa set anys que forma part de la família escapulada. Els últims cinc anys ha tingut la funció de delegada en els seus respectius equips. Masachs ens revela per què tota la gent del Gimnàstic la coneix amb el sobrenom de la tieta. «Arnau Caro, un exjugador del club, era per a mi com el meu nebot i ell sempre em deia tieta, i a partir d'aquí tothom em va començar a anomenar així».

Tot i ser la delegada en els darrers anys la Sílvia també ha estat la figura d'assistenta i de mare de tots els jugadors de la plantilla del juvenil A. Tal com ens comenta «sóc una mare per als jugadors, els cuido i quan necessiten alguna cosa intento ajudar-los en el que pugui». La relació tieta-jugadors ha estat molt bona durant els últims anys i tal i com ens comenta la Sílvia «la relació amb ells és molt intensa, ells em donen molta estima i jo intento donar-los-la a ells». La Sílvia, molt humil com sempre, no es creu part important de l'ascens a la màxima categoria i tan sols pensa que el gran èxit aconseguit ha estat gràcies als jugadors i al cos tècnic. La temporada vinent el juvenil A disputarà per primer cop la lliga a la Divisió d'Honor. La tieta ens ha assegurat que la seguirem veient pels millors camp de Catalunya «no em perdria aquesta experiència per res del món, l'any vinent seguiré estant dintre de l'equip una temporada més». Masachs es mostra molt optimista de cara als resultats de la propera campa-nya i assegura que els seu objectiu «és conèixer el rei d'Espanya». Per poder complir aquest objectiu, l'equip hauria de classificar-se dels dos primers de la màxima competició estatal per poder optar a jugar la Copa del Rei i seguidament s'hauria de guanyar aquesta competició.

Com a repte personal, Sílvia Masachs ens explicava una petita anècdota de la temporada anterior: «l'any passat quan vam aconseguir pujar de Preferent a la Lliga Nacional, l'alcalde ens va rebre a l'ajuntament i li vaig comentar que l'any vinent tornaríem a ser aquí, doncs bé, aquest any l'objectiu és tornar-hi per dir-li que la temporada vinent anirem a jugar la Copa del Rei».