El tècnic resident a Castelldefels Ferran Costa ha estat l'escollit per agafar el relleu de Carlos López al capdavant del juvenil A del Gimnàstic de Manresa, que aquesta temporada vinent jugarà per primera vegada a la seva història a la màxima categoria, la Divisió d'Honor.

Costa arriba procedent del juvenil del rival ciutadà, el Centre d'Esports, al qual va arribar a mitja temporada i va aconseguir mantenir-lo a la Lliga Nacional. Anteriorment havia entrenat el Castelldefels, el Marianao Poblet i la Damm, entre d'altres.

El nou tècnic dels escapulats va explicar ahir que «fa temps que veiem que el Gimnàstic és un club on es fan bé les coses, tenen les idees clares, una línia de treball continuista i esportivament hi ha un projecte solvent. La categoria és important i amb transcendència, i estem preparats, il·lusionats i amb ganes de començar a treballar». Pel que fa als objectius de l'equip, Costa es va mostrar prudent : «hem d'anar setmana a setmana, el repte és guanyar el proper partit. No entenc el treball i l'exigència d'una altra manera».