L'Egiba es va desplaçar el cap de setmana a Bèlgica per participar en el prestigiós Gymnova Cup, i va repetir victòria amb quatre gimnastes juvenils, Berta Franquesa, Laia Font, Aina Solà i Bruna Rovira, quatre més de júniors, Andrea Carmona, Lorena Medina, Carla Font i Mar Palliso, acompanyades pels seus entrenadors, Míriam Font Font i Xavi Casimiro.

Aquest és un dels trofeus de més prestigi a escala europea de categoria júnior i està inclòs al calendari oficial de la FIG (Federació Internacional de Gimnàstica), i hi han participat les millors gimnastes europees, algunes d'elles de nivell olímpic.

L'Egiba es va imposar a la resta d'equips amb 94,830 punts, seguit de l'equip belga i del danès, amb 92, 800 i 92,383 punts, respectivament, i va deixar fora del podi equips procedents d'Itàlia, Hongria i Holanda.

A més a més de la important victòria per equips, individualment, Lorena Medina va aconseguir el bronze a la general, i es va classificar per a les finals de barra i paral·leles; Andrea Carmona va entrar a les de salt, barra i terra; Carla Font, en barra i paral·leles; i Mar Palliso, en terra. Les juvenils Laia Font i Berta Franquesa també van aconseguir ser a les de terra i paral·leles. En aquestes finals va destacar l'or en salt i terra d'Andrea Carmona, i el bronze en paral·leles de Lorena Medina.

L'Egiba té l'oportunitat de ser el primer club que guanya el trofeu Gymnova, reservat al club que guanya tres edicions.