El Nou Congost de Manresa serà l'escenari, per segon any consecutiu, de la fase final de la Copa Catalunya de futbol sala després que ahir ho decidís la Federació Catalana de Futbol en una reunió feta al local de l'organisme. Així, el club amfitrió, el FC Barcelona, el Catgas Energia i la Unió Santa Coloma disputaran el torneig en una data encara per confirmar, ja que depèn del desenllaç de la lliga d'enguany de Primera Divisió.

En cas que el FC Barcelona sigui campió de lliga i, per tant, hagi de jugar la Supercopa d'Espanya, la Copa Catalunya es disputaria el 31 d'agost i l'1 de setembre. Però si els blaugrana perden la final de la lliga contra l'Inter Movistar i, per tant, no poden participar en el primer torneig oficial de la temporada, que enfrontaria l'Inter i El Pozo Múrcia, aleshores la competició es jugaria el 7 i el 8 de setembre.

A hores d'ara encara s'ha de celebrar el sorteig per determinar els aparellaments, però sí que se sap que la primera semifinal seria el 31 d'agost o el 7 de setembre a les set de la tarda i la segona, a un quart de deu del vespre. La final es jugarà l'endemà, a partir de les 21.30 hores. Amb anterioritat, a les 18.30 h, s'haurà disputat la final de la Copa Catalunya femenina entre el Penya Esplugues Gironella i el Palau-solità.

Col·laboració manresana

Des del club manresà s'ha volgut destacar l'esforç que ha fet l'Ajuntament de Manresa, en la persona del seu regidor d'Esports, Jordi Serracanta, a l'hora de portar la Copa Catalunya de nou a Manresa. Com en la temporada passada, caldrà fer una sèrie d'operacions perquè un pavelló concebut per als partits de bàsquet com el Nou Congost aculli partits de futbol sala.

Com sol succeir, el Barça i el Catgas, que ja van disputar la final de la darrera edició amb victòria blaugrana, surten com a favorits novament.