El davanter de Santa Coloma de Farners Oriol Vives és el primer reforç de l'Igualada Calaf Grup de cara a la temporada que ve, segons va oficialitzar ahir el club arlequinat. Vives ja havia estat a l'equip de les Comes en una etapa anterior, entre els anys 2012 i 2014, procedent del GEiEG, i ara hi retorna després d'haver estat dues temporades al Liceo de la Coru-nya i una altra al Breganze italià, on jugava actualment.

Vives va explicar ahir, en la seva presentació, que «el meu desig de tornar era molt gran i no em va costar gaire prendre la decisió. Tinc molt bons records dels meus anys a Igualada. El contracte del jugador, de 28 anys, és per les dues properes temporades.

En progressió

Les dues temporades d'Oriol Vives a Igualada van ser progressives pel que fa a rendiment. Va aconseguir anotar 16 gols en el seu primer any i gairebé va doblar la xifra en el segon, quan en va fer 30. Ara, després de tres anys, considera que «he crescut com a jugador» i a Itàlia «he vist un hoquei diferent i ara espero ajudar l'equip».