Victòria incontestable. El CB Vilatorrada es va mostrar pletòric, convincent i va esmicolar el Sant Joan Despí (80-49) en l'eliminatòria per no baixar a Segona Catalana. Amb aquest triomf, els santjoanencs empaten a victòries en la sèrie i el futur dels dos equips es decidirà la setmana vinent a la pista dels barcelonins.

Els homes d'Oliver Fernández van dur a terme un dels millors partits de la temporada. Els visitants van posar resistència només en els tres primers minuts de període gràcies a dos triples gairebé consecutius. A partir d'aquí, el Vilatorrada va tirar de rauxa i d'encert per obrir escletxa en el marcador i va col·locar el 27 a 17 en el primer període.

El segon quart va reafirmar la contundència i l'efectivitat en atac dels santjoanencs. El Vilatorrada va millorar respecte anteriors partits en la circulació de pilota, i això els permetia trobar tirs còmodes i marxar amb un coixí de 22 punts al descans i amb els deures gairebé fets (54-32).

Tornant de vestidors, el Vilatorrada va aixecar el peu de l'accelerador i el Sant Joan Despí va incrementar la intensitat defensiva, disposat a retallar distàncies però va ser envà (65-45). Els tirs lliures fallats i les pilotes perdudes van ser un llast important pels barcelonins.

En el darrer període, es va tornar a desfermar l'huracà verd i negre. Els d'Oliver Fernández van seguir amb un òptim encert des de la línia de tres punts i molt resolutius en atac. La defensa dels visitants va ser incapaç de trobar la tecla per aturar els santjoanencs i per contra, topaven una vegada i una altra contra el mur local (només van anotar 4 punts en l'últim període).