El Barcelona Lassa s'enfrontarà davant la Rioja en la final de la Copa del Rei d'handbol que es disputa a Lleó. Els blaugrana van vèncer amb sobrada comoditat (23-37) en la primera semifinal de la competició davant d'un Granollers que va tenir en aquest partit una situació especial, ja que es va convertir en el comiat esportiu de l'històric porter Vicente Álamo.

Els jugadors del Granollers van aguantar els primers deu minuts i a partir d'aquí, sobretot pels seus propis errors amb contínues pèrdues de pilota, van ser prou argument perquè els blaugranes obrissin la primera escletxa al marcador arribant a marcar diferències de fins a set gols. El Granollers, que jugava de local al Palau dels Esports, va intentar reconduir la situació a l'equador de la primera part i, encara que es va veure una petita reacció, els jugadors del Barça no van voler cap sorpresa i van deixar encarrilat el partit al descans (10-17).

A la represa els jugadors del Granollers van sortir amb la idea d'intentar escurçar distàncies, però no va trobar cap argument per trencar la perfecta maquinària dels de Xavi Pascual, que amb un mínim desgast van aconseguir guanyar amb comoditat en una segona part que va sobrar pels dos equips. Als 15 minuts del segon temps Vicente Álamo, als seus 40 anys i després de 22 temporada en la màxima en l'elit, es va retirar de la pista en rebre una gran ovació.

En l'altre semifinal la Rioja no va donar cap opció a l'Anaitasuna i va imposar-se per un clar (33-21) i es veurà d'aquesta manera al Barça a la final de la Copa del Rei.