Els Cleveland Cavaliers i la seva gran estrella, LeBron James, van viure una altra nit especial amb el triomf per 137-116 que van aconseguir davant els Golden State Warriors en el quart partit de les Finals de la NBA. Una victòria que els va servir per mantenir-se vius i evitar que els californians aixequessin el títol de la NBA amb un contundent 4-0 en la sèrie.

LeBron James va aconseguir un triple doble, en sumar 31 punts, 10 rebots i 11 assistències. I el base Kyrie Irving va liderar l'anotació dels Cavaliers amb 40 punts. La necessitat de guanyar o dir adéu va fer que l'equip de Cleveland, que defensen el títol de campió, jugués al límit del que està permès pel que fa a duresa física. I li va sortir bé, però no va aconseguir l'objectiu de tornar a forçar l'expulsió de l'ala pivot Draymond Green, com va succeir l'any passat.

Els Cavaliers van deixar el partit gairebé sentenciat al primer quart (49-33). Un avantatge que van ampliar al descans amb el 86-68, la màxima anotació que s'havia aconseguit fins ara en les Finals després de superar els 79 punts dels Boston Celtics davanat els Lakers el 27 de maig del 1985. De fet, els Cavaliers, quan van ser escombrats en les Finals del 2007 davant els San Antonio Spurs, en un partit només van anotar 86. Així s'entén la magnitud d'aquesta anotació.