Kraker és la darrera incorporació del Sedis Bàsquet, la canonera que ha d'aportar punts a l'equip. Elegida a l'abril a la tercera ronda del draft de la WNBA, aquesta noia nascuda a tocar de Milwaukee (a West Allis) fa 22 anys que està cridada a fer carrera basquetbolista. A la Seu viurà la seva primera prova de foc. Amb estudis d'educació i d'administració d'empreses, és una ala de 183 centímetres i una mecànica de tir particular però molt envejable: 18,5 punts de mitjana el darrer curs a la Universitat de Wisconin.

Vostè va ser seleccionada per les Washington Mystics al draft de la WNBA però la van descartar. Per què s'ha decantat pel bàsquet espanyol?

Volia continuar la meva carrera a l'estranger i sabia que la lliga espanyola és molt competitiva. Friso per poder experimentar la cultura espanyola i aprendre de les futures companyes d'equip i del tipus de joc que es fa allí.

Quan va rebre la proposta del Sedis Bàsquet? I, per cert, li va costar gaire prendre la decisió de fer el pas de signar-hi?

Vaig rebre la meva proposta fa unes setmanes. I el cert és que em vaig decidir molt aviat. No va ser una decisió difícil, ja que coneixia la reputació de la lliga espanyola i en particular del Sedis.

I què sabia de la lliga, del seu nou club, de la ciutat on haurà d'aterrar??

Sobretot m'agrada el ritme i l'estil de joc de la lliga. Per la resta, estic molt emocionada de poder conèixer la ciutat i la cultura!

I en particular, del seu nou equip? En coneix alguna jugadora? El Sedis ha signat recentment Caitlyn Ramirez de la Universitat de Troy.

He vist alguns partits, i de veritat contenta per poder aportar el meu talent a l'estil de bàsquet que es juga allí.

Va tenir altres ofertes?

Sí que en tenia.

Del bàsquet espanyol?

No, d'Espanya no.

Què n'espera, de la seva primera experiència a l'estranger?

Només espero ajudar l'equip en tot el que pugui, i estar oberta i preparada per poder experimentar allò que calgui de la ciutat i la cultura del país.

Quins són els seus objectius per a la propera temporada i per al futur?

El meu objectiu principal és ajudar a guanyar molts partits.

Com es defineix com a jugadora i com a persona?

Realment gaudeixo molt jugant a bàsquet. I aquest gaudi i alegria són molt fàcils de veure mentre jugo. Sóc una jugadora franca i líder. M'agrada estar present en activitats socials i dur a terme activitat física, entre altres.

Quins diria que són els seus punts forts?

Crec que el tir i la capacitat de lideratge són dues de les meves majors fortaleses. Crec que tinc un estil de jugar força versàtil i que és fàcilment adaptable. I alhora aprenc ràpid.

I què me'n diu, de la seva car-rera fins ara?

He gaudit d'una reeixida carrera fins a aquest moment. I estic agraïda tant als entrenadors amb els quals he coincidit com amb les companyes amb qui he jugat. Tots m'han ajudat a assolir els èxits que he obtingut.

Digui'm una jugadora que l'inspiri, en qui s'emmiralli.

M'agrada veure Elena Delle Donne i també Maya Moore.