Canvis de plans a l'ACB, que havia decidit posposar sense data l'assemblea de clubs que tenia programada per a aquest dilluns. Després que el Consell Superior d'Esports anunciés una taula de negociació amb la mateixa ACB i amb la federació espanyola, per tractar del sistema de competició i els requisits d'ascens, l'associació de clubs va anunciar que quedava ajornada l'assemblea prevista per al mateix dilluns. Uns plans que s'han tornar a canviar.

«Davant l'interès manifestat per la majoria de clubs, i malgrat el que s'havia anunciat el dia d'ahir (dijous), es mantindrà la celebració de l'assemblea general del dia 12 de juny a Madrid», explica l'ACB en un comunicat. «Aquesta assemblea se celebrarà al WiZink Center a partir de les 13.00 h (en lloc de les 11.00 h com era previst inicialment), un cop finalitzada la comissió de treball ACB-FEB amb la mediació del Consell Superior d'Esports».

«L'assemblea general analitzarà i debatrà la proposta del CSD, així com els terminis i requisits previstos en els estatuts per a l'admissió d'associats a l'ACB i cobertura d'eventuals vacants», afegeix el comunicat fet públic per l'ACB després que els clubs fessin forçar per continuar-se reunint i no posposar encara més les decisions de futur que s'han de prendre.