L'equip femení de l'Avinent Manresa farà aquesta tarda el seu debut en una final de la Divisió d'Honor d'atletisme, la fita més important de la seva història. Les manresanes, amb vint competidores, plantaran cara al FC Barcelona, el Playas, el València Esports, el Marathon de Madrid, l'Scorpio de Saragossa, l'Scania de Pamplona i l'Agrupació Atlètica Catalunya en el míting que es disputarà a l'estadi Gaetà Huguet de Castelló de la Plana.

A part d'aquesta cita, però, el cap de setmana en té d'altres d'importants per als nostres competidors. Avui, una nombrosa delegació de les categories de base, benjamí, aleví i infantil, tant de l'Avinent Manresa com del CA Petromiralles Dental Igualada, seran presents a la jornada final del Campionat de Catalunya individual que es farà a Castellar del Vallès.

Una representació de les dues entitats, tant la bagenca com l'anoienca, també es desplaçaran demà al Prat de Llobregat per prendre part a la jornada classificatòria del Campionat de Catalunya cadet individual.

Un altre punt d'atenció important serà Mollet del Vallès, ja que una vintena d'atletes de l'Avinent i uns quants més del CAI seran presents al Campionat de Catalunya per a atletes veterans individual.

Finalment, també demà, diumenge, tres atletes del CA Igualada Petromiralles seran presents a la línia de sortida de la 34a edició del Míting Internacional d'Atletisme Principat d'Andorra, a l'estadi Comunal de les Valls d'Andorra.