El Centre d'Esports Manresa ja fa dies que treballa de cara a una temporada, la que ve, que des de dins es presenta il·lusionadora. Després d'haver donat a conèixer el nom del director esportiu, Miquel Ezequiel, abans de finalitzar la lliga, i el de l'entrenador, Jose Solivelles, un cop es va haver acabat la competició, ara arriba el torn per a les incorporacions damunt del terreny de joc. Ahir es van conèixer les tres primeres i també un parell de novetats respecte dels jugadors del planter.

Davanter veterà

Manel Sala és un davanter de 33 anys, originari de Vic, que ha estat jugant les darreres cinc temporades al Manlleu. Té una llarga experiència a Tercera Divisió, a les files de l'Olot, el Llosetense i el Burgos. També va ser a Segona Divisió B, a l'Sporting Maonès. Ha de ser l'encarregat d'aconseguir una xifra respectable de gols.

Ahir va explicar que «després de deixar el Manlleu volia provar de jugar amb un altre equip que tingués aspiracions d'ascens i el projecte que hi ha a Manresa m'ha agradat». Sobre el seu joc, «sóc golejador, però sé fer d'altres coses, com ara oferir als meus companys treball i sacrifici damunt del ter-reny de joc, aspectes que al final et donen punts».

La il·lusió del porter

Sergi Tienda serà un dels encarregats de guardar la porteria manresana. Té 22 anys, és de Terrassa i, tot i començar al futbol base de la ciutat egarenca, va estar cinc anys als equips inferiors del Barça. Ha estat al Sabadell B, ha tingut alguna presència al primer equip vallesà i l'últim any va pertànyer al Terrassa, però va anar cedit al Cerdanyola, de Tercera.

Segons Tienda, «no crec que l'objectiu de ser al davant ens aporti pressió, sinó il·lusió». De les seves característiques, «sóc un porter que m'agrada jugar avançat i reconec que sóc molt pesat amb els defenses. Acostumo a ser regular si em donen continuïtat, tot i que entenc que m'hauré de guanyar el lloc dia a dia amb un altre porter».

Saba nova d'un juvenil

El surienc Biel Rodríguez, el tercer fitxatge, és fill d'un exjugador del club, Rafa, amb el qual el Manresa va pujar a Tercera fa anys. El davanter, de 18 anys, prové del juvenil del Gimnàstic, que ha ascendit a Divisió d'Honor. Biel va explicar que «sóc un nou diferent, ja que em puc moure en qualsevol posició de l'atac. Sóc ràpid i em solen fer molts penals».

El club també va informar que el juvenil Arnau Trulls pujarà al primer equip i que Marc Cuello hi farà la pretemporada. Justament, ahir es va donar a conèixer el calendari de partits de juliol i agost. Els entrenaments començaran el 24 d'agost i el darrer partit es jugarà per la festa major.