Santi Sabata ha portat el timó del Pippo Solsona en les darreres dues temporades. El tècnic solsoní va estrenar-se la campanya passada al capdavant del primer equip i aquest any ha sigut capaç de portar-lo a la Tercera Estatal després d'aconseguir un espectacular ascens.

Sabata es mostra molt satisfet dels resultats i dels objectius de tot l'any «la temporada ha anat perfecte, després de quedar en tercer lloc l'any passat, l'objectiu principal d'aquest any era aconseguir l'ascens a la Tercera Nacional, i fer-ho com a campions de lliga ha estat genial. Tots aquests èxits els hem aconseguit gràcies a l'esforç i el treball».

Durant la temporada la gestió d'un vestidor sempre és complicat i l'entrenador solsoní es mostrava content pel bon ambient i per la gestió que ha hagut de portar a terme aquestes dues temporades de la plantilla: «aquests dos anys que he estat al capdavant d'aquest equip els jugadors sempre han tingut molt clar el camí a seguir i tots hem anat cap a la mateixa direcció. Sempre els hi he demanat compromís i actitud i això ens ha guiat cap als objectius».

Sabata ha fet una valoració general molt bona de la campanya i ha destacat més coses positives que negatives: «m'emporto moltes coses positives, hem guanyat un any per poder consolidar el bloc i hem après a competir sota pressió. De coses negatives no es destacaria cap ja que no n'hi ha hagut gaires. Segurament la temporada vinent ens trobarem amb la part negativa ja que el salt de categoria, i per tant de nivell, serà notori i haurem d'estar preparats per tot el que vingui».

El mateix camí

Santi Sabata continuarà sent l'entrenador del Pippo Solsona i assegura que tot el cos tècnic ja està treballant per intentar formar la millor plantilla possible i poder disputar de tu a tu davant dels nous i complicats equips de la Tercera Estatal: «la temporada vinent el cos tècnic seguirem al capdavant de l'equip i tenim molta il·lusio; estem confeccionant la plantilla però seguirem amb la base que hem tingut fins ara, tot i que podrà haver-hi algun canvi».