En el torneig de dissabte, de categoria benjamí, van participar-hi un total de 16 equips de Catalu-nya, com el FC Barcelona, el CE Manresa, el Nàstic Manresa, l'UE Sant Andreu i la Balconada, entre altres.

La Unió Esportiva Sant Andreu es va proclamar campió del torneig en derrotar per 2-0 el FC Barcelona a la final. Els equips de la ciutat van tenir una bona participació, però alguns d'ells, com el CE Manresa i el Nàstic, es van quedar a les portes de les finals. Els escapulats van caure per la mínima davant el campió (1-0) i els blanc-i-vermells van patir una dura der-rota enfront del Barça (6-0).

L'entrega de premis als equips finalistes van anar a càrrec de diferents autoritats. La cerimònia va estar presidida pel regidor d'esports i tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta, que va agrair a tots els presents la col·laboració en una cita molt important per a la ciutat de Manresa.

A Serracanta el van acompanyar el subdelegat de la Delegació Bages-Berguedà-Cerdanya de la Federació Catalana de Futbol, Arcadi Prat, el president de Diapo, Moctar Thera, els vicepresidents d'Invulnerables, Dario Riera i Cesc Puigmal, la vicepresidenta de la Fundació del CE Manresa, Maria Lluisa Tulleuda i els Directius del Club, Lluïsa Nadal i Josep Maria Morató. Tomàs Fernández, directiu del F.C. Barcelona, va lliurar un obsequi a l'entitat amfitriona.

A banda dels premis als finalistes, tots els participants van ser obsequiats amb una medalla com a reconeixement a la seva participació. A més, els aficionats del Barça van endur-se una felicitació pel seu suport durant els partits.