El nou tècnic del Futbol Club Barcelona, Ernesto Valverde, acompanyat pel president de l'entitat blaugrana, Josep Maria Bartomeu, va fer en la jornada d'ahir la seva primera presa de contacte amb les instal·lacions del club, en visitar la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

A més del president barcelonista, Valverde també va anar acompanyat pel secretari tècnic, Robert Fernández, del director d'esports professionals, Albert Soler, i d'un dels components de l'equip tècnic, Urbano Ortega, així com del delegat del primer equip, Carles Naval, segons va informar el club blaugrana.

El nou tècnic del primer equip barcelonista, que va signar un contracte per a les dues pròximes temporades amb una tercera opcional, va poder conèixer de primera mà els vestidors, el que serà el seu despatx, els camps de la ciutat esportiva, així com la sala de premsa i les sales de treball del seu equip tècnic. En el seu recorregut, Ernesto Valverde va coincidir amb Aleix Vidal, que s'estava exercitant en aquells moments a les instal·lacions blaugrana.

Verratti vol marxar del PSG

Un dels objectius per reforçar la plantilla de cara a la temporada vinent és el migcampista italià del París Saint-Germain Marco Ver-ratti, que ja va comunicar per mitjà del seu representant la seva intenció d'abandonar el club francès. Des del Barça es veu molt complicada l'operació, però es valora positivament el gest del jugador de voler venir al club. Això sí, tot passa perquè el PSG estigui disposat a vendre'l. Segons el prestigiós diari italià La Gazzetta Dello Sport, l'entitat blaugrana oferirà al club francès 100 milions d'euros a canvi de l'italià. El representant de Verratti, Donato di Campli, presentaria l'oferta al nou director esportiu del PSG, Antero Henrique. A més, el rotatiu també diu que el sou del jugador seria de deu milions anuals i que el Chelsea i el Bayern de Munic també estarien disposats a incorporar-lo.