El Torneig Enramades de futbol base que organitza el CE Sallent viurà aquest proper cap de setmana la 33a edició . Enguany es competirà en les categories aleví i cadet. En el municipal sallentí dissabte es jugarà la competició amb sis equips, el CE Manresa, el CE Sallent A i el Sant Martí Condal en el grup A, i el Gimnàstic de Manresa, el CE Sallent B i el Tona en el grup B. Els partits classificatoris de futbol 7 es jugaran a partir de les 17 h, amb dues parts de 15 minuts. A les 19 h es disputaran les semifinals, a les 19.40 h, el cinquè i sisè lloc, i a les 20.20 h, la final.

Diumenge serà el torn del torneig cadet amb l'Espanyol com a cap de cartell, juntament amb el CE Manresa, el Gimnàstic de Manresa i el CE Sallent. La primera semifinal, a les 17 h, la jugaran els dos equips de Manresa; la segona, a les 17.50 h, enfrontarà el conjunt amfitrió amb els espa-nyolistes. A les 18.40 h, duel pel tercer i quart lloc, i a les 19.30 h, la final. En aquesta categoria cadet, tots els partits tindran una durada de 40 minuts. Els trofeus seran cedits per l'Ajuntament de Sallent.

L'Espanyol és el club que ha participat més vegades al Torneig Enramades, tret del CE Sallent i del CE Manresa. Aquesta bona relació va sorgir pel traspàs del jove jugador de Sallent Antoni Carrera (estava cedit al CE Manresa), encara en edat juvenil, a l'Espanyol. Amb motiu del traspàs, el club espa-nyolista es va comprometre a jugar amb el primer equip a Sallent i això va passar el 12 d'octubre del 1983. I la relació ha continuat fins ara.