17 de juny de 2017
17.06.2017
40 Años
40 Años

Manresa, punt de trobada per a l'escalada infantil

El Pati Vertical acull durant tot el matí un campionat d'orientació lúdica

16.06.2017 | 23:47
Les instal·lacions del Pati Vertical rebran avui els participants

El Pati Vertical, la nova instal·lació per a l'escalada de Manresa, situada al passatge de la Mercè, a prop de la carretera de Vic, acull aquest matí el trofeu infantil de Manresa d'escalada, un certamen que pretén ser un punt de trobada dels joves escaladors, tant els habituals en les competicions de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) com de nous joves escaladors que s'inicien en aquesta modalitat en sales i rocòdroms del país.

El trofeu d'avui té una intenció lúdica i participativa. D'aquesta manera, tots els escaladors, amb independència del nivell que tinguin, han de poder escalar i gaudir de les vies i blocs proposats i compartir la jornada amb els amics i coneguts.

Així, de nou a dos quarts de deu del matí hi haurà la rebuda de participants. Aquests poden fer les inscripcions avui mateix fins a dos quarts de deu del matí. Mitja hora més tard començaran les rondes classificatòries, que es duran a terme fins a la una del migdia. A partir de les tres de la tarda és previst que es facin les finals, prèvies a l'entrega de premis. Les categories són sub-9 i sub-11 en modalitat mixta i sub-13 i sub-15, que es divideixen en masculines i femenines. És organitzat per la FECC i pel Centre Excursionista de la Comarca de Bages (CECB).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema