El CB Igualada va presentar el nou entrenador del Sènior A femení, Enric González, que aterra a la capital de l'Anoia amb l'objectiu d'aconseguir la salvació. El club té clar que les aspiracions de l'equip, almenys a curt termini, han de passar per aferrar-se a la Copa Catalunya però volen que el nou tècnic aporti una forma vistosa i atractiva per intentar fer gaudir l'aficionat.

Un altre aspecte clau que des de la direcció de l'Igualada demanen a González és que no giri l'esquena al planter. Volen que l'entrenador segueixi apostant, donant oportunitats i contribuint en el desenvolupament de les jugadores joves i amb més projecció de l'entitat.

Una àmplia experiència

González és un entrenador amb un gran bagatge en el món del bàsquet català i femení. A tall d'exemple, va dirigir equips de Copa Catalunya femenina i també va ser entrenador de diverses formacions de base del FC Barcelona de bàsquet.

A part de formar part d'aquest projecte a l'Igualada, actualment, és el seleccionador català de l'equip mini, conjunt amb el qual ha estat diverses vegades campió d'Espanya.