Navàs va rebre ahir un torneig de futbol 7 de penyes barcelonistes del Bages, Berguedà i Cerdanya. Un total de dotze penyes i cent cinquanta jugadors de categoria cadet-juvenil (d'entre el 1999 i 2001) van participar en una competició que es va celebrar per primera vegada a Catalunya. Va ser una prova pilot, un petit tast, que s'espera que es pugui convertir, l'any vinent, en un torneig que es faci a tot Catalunya, i que la fase final es disputi a les instal·lacions del FC Barcelona.

Amb aquest propòsit va néixer el torneig que en la seva primera edició se'l va endur la penya de Sant Fruitós de Bages, que es va imposar a la final per un ajustat 1 a 0 davant l'amfitrió, el Navàs. En tercer lloc va quedar el Sant Julià de Cerdanyola.

Ambient distès entre les penyes

Uns 25 voluntaris de la penya de Navàs van ajudar que la jornada fos un èxit. «L'ambient ha estat molt distès i la gent ha quedat contenta. I a partir de setembre seguirem treballant perquè aquesta idea que van tenir un dia els joves de la nostra penya es pugui complir», va assenyalar el president de la PB de Navàs, Bernat Vidal.

L'excapità del juvenil del Barça, Èric Montes, que després de moltes temporades al club no seguirà vestint de blaugrana, va ser l'encarregat de donar el trofeu a l'equip guanyador, així com 20 entrades perquè puguin assistir al Trofeu Joan Gamper. El Navàs va rebre 20 entrades pel museu del club. Tots els participants van rebre una medalla i una samarreta commemorativa i una bossa amb material del Barça.

La resta d'entitats participants van ser les de Cercs, Moià, Puig-Reig, St. Vicenç de Castellet, Artés, Gironella, Cardona, Monistrol de Montserrat, i Sant Salvador.