Ibon Navarro ja ha trobat nova banqueta a la lliga Endesa després d'haver-se acomiadat de l'ICL Manresa fa dues setmanes. El vitorià posa rumb a Múrcia, on dirigirà l'UCAM després de signar un contracte d'una temporada.

A Múrcia, Navarro hi arriba amb la missió de substituir Fotis Katsikaris, que va tornar al club al tram final de la temporada passada i que ara ha acceptat una temptadora oferta de l'Hapoel Jerusalem. A Múrcia, l'exentrenador de l'ICL haurà d'afrontar un doble repte: dirigir l'equip a la lliga Endesa i a la Champions League, la competició europea de la FIBA que disputarà el conjunt murcià.

Amb el fitxatge pel Múrcia, Navarro troba un nou destí després d'haver signat el descens amb l'ICL. Un punt negre en el seu cur-rículum que li complicava trobar feina, com ell mateix va admetre. «El descens afecta el club, els jugadors i l'entrenador a l'hora de sortir al mercat. No és fàcil fitxar un entrenador que ha descendit, és evident», explicava en una entrevista a Regió7 fa 10 dies.

Ibon Navarro serà presentat dilluns que ve a Múrcia, en un parèntesi en la concentració amb la selecció espanyola sub-20, que dirigirà en l'europeu de la categoria que comença el 15 de juliol a Grècia. Entre els joves que tindrà a les seves ordres hi ha un jugador de l'ICL, Guillem Jou.