Masquefa va celebrar la tradicional Nit de l'Esport, un acte que posa punt i final a la temporada esportiva regular, amb el lliurament de premis als esportistes més destacats i a les entitats amb més mereixements. Va tenir lloc al pati de la Fàbrica Rogelio Rojo amb un toc d'humor del polifacètic actor Miquel Ripeu.

Els millors esportistes guardonats van ser Santi Sagués (tir), Marc Aguilera (taekwondo), Iker Valderrama (boxa tailandesa), Eider Garrido (gimnàstica artística), Tània Martín (twirling) i Estel·la Martín (twirling). Pel que fa a entitats i esportistes destacats, Club Bàsquet Masquefa, Club Patinatge Artístic Masquefa, Masquefa Tennis Taula, Club Petanca Masquefa, L'Alzinar Pàdel, Llorenç Úbeda (pesca), Associació Gimnàstica Masquefa, Aitor Obrador (gimnàstica), Víctor Obradors (gimnàstica), Masquefa Trail, Moto Club Verds Masquefa, Gas a fons, Futbol Sala Espardenya, Club Patí Masquefa, Club Ciclista Masquefa, Club Esportiu Masquefa, Xavier Cabanillas (taekwondo), Ethien Garrido (futbol), Juan Julian (futbol), José Martínez (futbol), Éric Vega (futbol) i Jan Munné (hoquei patins).

També es van fer homenatges a Juan Llamas i José Maria Llorente per la seva dedicació al FC Masquefa i a Joaquín Clemente com a promotor de les 24 Hores de futbol sala que han acomplert 35 anys.