Abans de l'inici de la temporada oficial a mitjan setembre, Manresa viurà un altre esdeveniment de primer ordre del futbol sala. Es tracta de la final a quatre de la Copa Catalunya, la qual repetirà l'escenari de l'edició de l'any passat, el pavelló Nou Congost. Això s'ha fet realitat gràcies a que el Manresa FS s'ha classificat per aquesta competició per segon cop consecutiu. Cal recordar que l'any passat hi va haver un gran nombre d'aficionats a les grades del Nou Congost.

Els dies previstos per aquesta final a quatre són el dijous 7 i el divendres 8 de setembre. En la primera jornada es disputaran les semifinals, que seran retransmeses per Esport3. La primera, a les 19 h enfrontarà els manresans (Segona Divisió B) i el Catgas Energia (Primera Divisió), repetició de la semifinal de l'any passat i en la qual els de Jordi Rozas van estar a punt de donar la sorpresa. L'altre aparellament, també per la televisió (21.15 h), el jugaran el Barça Lassa (Primera Divisió) i La Unión de Santa Coloma (Segona Divisió B).

L'endemà, primer de tot, es disputarà la final femenina, que jugaran la Penya Esplugues i el Femnisport Palau (18.30 h). A continuació (21.30 h), els dos vencedors de les respectives semifinals lluitaran per al títol.