L'entrenador de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, ha assegurat a Indonèsia, en la roda de premsa de presentació de la gira de l'equip català, que el partit de demà contra el Persija de Jakarta "és una gran oportunitat per mostrar l'estil i el poder del club".

El tècnic blanc-i-blau ha insistit que els seus futbolistes esperen rendir al seu màxim nivell: "Intentarem recuperar l'energia com més aviat millor després d'aquest llarg viatge per intentar jugar demà de la millor manera possible i procurarem oferir la nostra millor versió, perquè l'objectiu és competir".

El preparador madrileny espera treure conclusions profitoses de l'amistós contra el Persija. "És una bona forma de començar a preparar la competició. Venim amb bastants jugadors joves i serà una gran prova", ha insistit Quique Sánchez Flores, que s'ha mostrat "molt content" de participar en l'esdeveniment.

D'altra banda, l'entrenador ha subratllat que l'objectiu d'aquesta temporada és "recuperar la posició històrica d'aquest club". "Hem d'intentar donar el millor, però és una lliga molt competitiva i serà complicat".

Quique Sánchez Flores ha mantingut que el bloc ha de "créixer". "Aquesta és la nostra mentalitat i el que intentem transmetre als jugadors, pensant en tots els nostres aficionats", ha afegit.