L'Espanyol s'ha estrenat en gran a la pretemporada amb un ampli triomf contra el Persija Jakarta, actual sisè classificat de la primera divisió d'Indonèsia, demostrant la gana que té la plantilla de Quique Sánchez Flores.

El domini blanc-i-blau ha sigut evident des del primer minut. El rival, que ha reservat jugadors per a un important derbi en la seva lliga, s'ha vist superat molt aviat.

Als set minuts, Gerard Moreno ha obert el marcador després d'una centrada d'Aarón, aprofitant les facilitats tàctiques que donava el contrari.

L'allau catalana no ha parat. Granero ha seguit amb un doblet en el minut 15 i en el 21, un bon inici per a un dels nous fitxatges de l'Espanyol aquesta temporada. El migcampista ha demostrat olfacte golejador, mentre que Jurado, en el 25, ha posat el 0-4 en l'electrònic, forçant al tècnic local a parar l'enfrontament.

David López ha rematat la feina abans de finalitzar la primera meitat. El 0-5 del català ha tancat aquests 45 minuts amb bones sensacions per als de Quique Sánchez Flores, mentre que el Persija Jakarta no ha trobat solucions per frenar l'exhibició perica.

La festa era progatonitzada, fins al moment, per l'Espanyol i ha arribat el moment, després del descans, del debut de Sergio García, un retorn molt celebrat pels periquitos.

Malgrat que les revolucions del quadre català han baixat, l'equip no ha tardat a ampliar el seu avantatge: Aarón ha aconseguit el 0-6 en el minut 51, després d'una combinació amb Melendo.

El Persija Jakarta, per la seva banda, ha mogut el seu equip donant entrada a diversos titulars, que han pujat la mitjana de qualitat del bloc. De tota manera, la sentència era clara des del primer temps. No hi havia marge per a sorpreses.

El 0-7 en el debut de l'Espanyol a la pretemporada ha sigut obra de Diop, en el 76. El senegalès ha arribat des de segona línia, aprofitant una espectacular carrera d'Aarón, per marcar. Aquest últim ha sigut un dels millors del partit.

Finalment, Granero, un dels fitxatges del conjunt català aquest estiu, ha estat escollit MVP del partit.

Fitxa tècnica:

0- Persija Jakarta: Darmawan; Irawan, Dwi, Ignat, Rohim; Amarzuhik, Zairi, Zerzouri, Kurniawan; Lestaluhu i Widodo. També han jugat: Awes, Aulzubaedi, Sutanto Tan, Oka, Umay, Chand, Vava Mario.

7- RCD Espanyol: Pau López; Javi López, David López, Mario Hermoso, Aarón; Jurado, Javi Fuego, Marc Roca, Granero; Baptistao i Gerard Moreno. També han jugat: Sergio García, Diop, Melendo, Empuat, Marc Navarro, Rober Correa, Manel Royo i Edu Fredes.

Gols: 0-1, min.7: Gerard Moreno; 0-2, min.15: Granero; 0-3, min.21: Granero; 0-4, min.25: Jurado; 0-5, min.43: David López; 0-6, min.51: Aarón; 0-7, min.76: Diop.

Àrbitre: Dwi Purba. Ha amonestat Amarzukih (min.35), Irawan (min.69).

Incidències: Partit amistós disputat a l'estadi Patriot Candrabhaga Bekasi.