El Reial Madrid ja té el primer títol de la temporada 2017-18 amb la Supercopa d'Europa. Els blancs van derrotar al vigent campió de l'Europa League, el Manchester United de José Mourinho.

Els de Zinedine Zidane van controlar el partit a través del domini de la pilota. Al minut 23, una gran passada de Carvajal a l'esquena dels defenses anglesos, era aprofitada per Casemiro, qui va fer el primer gol del partit. Així, el marcador va arribar amb l'avantatge del Madrid (1-0).

A la represa, la tònica del matx va ser la mateixa. Els blancs dominaven la possessió i trobaven molts forats en una tova defensa anglesa. Precisament així va arribar el segon blanc després d'una gran combinació entre Bale i Isco que, aquest darrer, es va encarregar de transformar al minut 51.

Amb desavantatge en el marcador i en el joc, Mourinho va introduir canvis i el seu equip va millorar. Al minut 61, el davanter belga Lukaku escurçava distàncies després d'un defectuós refús del porter blanc, Keylor Navas.

El gol va donar força als Red Devils, que ho van intentar a la desesperada en els minuts finals. El joc es va descontrolar, però el Madrid va saber aguantar el resultat en un boig final de partit.