El jugador brasiler del París Saint-Germain, Neymar, es prepara per denunciar el Barça davant la FIFA per no haver-li abonat els 26 milions d'euros corresponents a la prima de renovació, segons Globo Esporte .

El novembre del 2016, el Barça va pactar amb Neymar que si renovava se li abonarien 26 milions extres la temporada següent. Arran de les negociacions del davanter amb el PSG, el club va decidir dipositar aquesta quantitat davant el notari, pendent de si marxava al club parisenc.

Atès que Neymar va decidir rescindir unilateralment el seu contracte per anar a París, els blaugranes van recuperar aquesta quantitat consignada al notari i va anunciar la seva decisió de no abonar-la al futbolista.

D'altra banda, cal recordar que Lliga de Futbol Professional espanyola no ha enviat encara el certificat de transferència internacional de Neymar al PSG. De no fer-ho avui, la FIFA se'n farà càr-rec, però el procés podria durar dies.

Sense aquests papers, el club presidit per Nasser Al-Khelaifi, no pot inscriure Neymar a la Federació Francesa de Futbol i tampoc a la lliga professional francesa. Per tant, si això es confirma, Neymar no podrà jugar el pròxim cap de setmana contra el Guingamp i el seu debut com a nou jugador del PSG hauria de seguir esperant.