L'equip aleví de la Penya Barcelonista de Navàs va aconseguir el subcampionat del Torneig Internacional de Penyes del Barça celebrat als camps annexos del Miniestadi del FC Barcelona. El conjunt navassenc va ser la formació revelació en acabar imbatut.

El combinat bagenc, dirigit per Pau Morral i amb el suport tècnic de Marc Sala i Bernat Vidal, va tenir un debut plàcid contra la PB Terres de l'Ebre (8-2), i en la fase de grups també va superar les penyes de Marina Baixa i València (2-1), la Penya Leonesa (4-0) i la Penya Anguera (3-1); a les semifinals, la PB Navàs va superar per un ajustat 3 a 2 a la PB Cervera (havia guanyat un torneig intern de Lleida amb 24 equips).

La final va enfrontar la PB Navàs i la PB Hospitalet de l'Infant en un duel en el qual els bagencs es van avançar en dues ocasions, tot i que al final el partit va acabar amb empat a dos gols i els penals van decantar la victòria a favor de la PB Hospitalet de l'Infant.

A banda de la participació al torneig, els jugadors van gaudir d'una visita al tour del Camp Nou, i també van assistir, acompanyats d'entrenadors i pares, al Trofeu Joan Gamper.

Per a l'entrenador Pau Morral, l'experiència «ha estat il·lusionant. El nivell aconseguit ha estat molt alt, tenint en compte que la majoria de nens són alevins de primer any». El president de la penya, Bernat Vidal, va agrair «la implicació de jugadors i tècnics en aquest esdeveniment, que és de gran dimensió».