L'Eternam Manresa FS ha incorporat la figura del gerent, que serà Rubén Maestre, una persona amb experiència en futbol sala a Elx. A banda de gestionar el club, Maestre coordinarà la base en substitució de Gerard Pusó (tindrà més responsabilitats a la Lliga Catalana de futbol sala amb les seleccions) i també tindrà com a objectiu trobar patrocinadors per a la bona salut econòmica de l'entitat, sobretot pensant en el salt de qualitat esportiu que vol donar el primer equip.

Com és que ha fitxat pel Manresa FS essent d'Elx?

Vaig conèixer l'entrenador del Manresa FS, Jordi Rozas, quan ambdós ens vam treure el carnet a Saragossa. A partir d'aquí, ara fa uns mesos ell mateix em va demanar quina era la meva situació professional a Elx, perquè a Manresa es volia canviar l'estructura. Em venia de gust el canvi, em va trucar el president Javi Franco i vam arribar a un acord.

Com va començar la seva vinculació amb el futbol sala?

Va ser a Elx, entrenant un equip d'una lliga amateur, però això ja no em divertia i vam començar a treballar per formar una associació que integrès els equips; al cap de poc temps ja n'era el president. També sóc el fundador de la secció de futbol sala de club de futbol de l'Elx i vaig ser el primer entrenador, aconseguint un ascens de Tercera a Segona B la temporada 2012/13. En aquesta entitat he tingut tots els càrrecs, de gerent a encarregat del material. Tinc experiència en totes les categories menys a Primera Dvisió.

Com veu el Manresa FS?

Molt bé, pel que fa al primer equips, amb els fitxatges que s'han fet, com Carles Corvo, que pot ser un jugador determinant per a nosaltres. S'ha de fer el salt a Segona Divisió quan abans millor. Del club m'ha sorprès la base que té, en totes les màximes categories. En general s'ha de fer un pas endavant quant a la professionalització.

Quina serà la seva funció al Manresa FS?

La funció serà la de gerent i la de coordinació de la base i del femení. El treballl que ha deixat fet el Gerard Pusó és perfecte. Ha marcat una línia i aquesta ha de ser de continuïtat, pel que fa als equips base. Una de les meves tasques també serà trobar patrocinadors per al club.

Parla molt bé de la base, però costa que els juvenils tinguin cabuda al primer equip.

Em consta que es té en compte la base. Per això serà bo a mig plaç trobar la col·laboració d'un club de la zona que estigui a Tercera Divisió. Serà bàsic tenir un filial, sobretot si pugem a Segona Divisió.

Quins creu que seran els rivals a Segona B?

Sobre el paper, principalment el CCR Castelldefels i, per tant, això vol dir que no podrem fallar, o el menys possible. No serà fàcil perquè quedar primers en una lliga sempre costa i s'ha de tenir en compte que després hi ha la cor-responent promoció.

Quan vindrà a Manresa?

Miraré d'instal·larme a Manresa a partir del dia 20 d'agost per preparar la temporada i el més urgent, el Trofeu les Codines i la Copa Catalunya.