El Liverpool va aconseguir una treballada victòria (1-2) al camp del Hoffenheim, la qual cosa li permet tenir moltes possibilitats d'accedir a la fase de grups de la Lliga de Campions, en un partit d'anada del play-off classificatori en què no va poder comptar amb Coutinho, suposadament lesionat i amb un peu al Barça.

Els anglesos encara haurien pogut jugar el partit de tornada, dimecres que ve, amb més avantatge. Després que el Hoffenheim fallés un penal mitjançant Kramaric, els reds es van avançar en un gran llançament de falta directe del lateral Alexander-Arnold. A la segona part, els locals es van dispersar i van rebre el segon gol en una centrada de Milner que va tocar en Nordtveit. El Hoffenheim no es va ensorrar del tot i el davanter suplent Uth va anotar un 1-2 que dóna esperances al seu equip.

En els altres partits jugats ahir, el Karabakh va derrotar el Copenhaguen (1-0), amb un gol de Madatov; L'Sporting de Lisboa i l'Steaua van empatar (0-0); l'Apoel de Nicòsia va derrotar l'Slavia de Praga (2-0) amb gols de de Camargo i Aloneftis; i el CSKA de Moscou va guanyar a Suïssa el Young Boys (0-1) amb un gol en pròpia a última hora de Nuhu.

Avui, cinc partits més, entre els quals destaca la visita del Sevilla al camp de l'Istanbul Basaksehir. Els de Berizzo volen un bon resultat per a la tornada.