Una setmana després de l'inici dels entrenaments, el Manresa, amb un combinat del primer equip i del juvenil, va participar en el clàssic estiuenc de la Festa Major de Valls de Torroella (divendres va tenir el primer partit a l'Hospitalet, perdent per 4 a 2).

El partit va ser clarament dominat pels manresans, tot i que no va ser fins a la segona part quan van poder-ho materialitzar amb gols. El primer temps va acabar amb empat a zero. El Manresa va tenir moltes dificultats per superar la teranyina local i només alguns xuts llunyans de Sergi Soler van posar a prova el porter del Valls de Torroella. Al segon temps (el partit es va jugar amb dues parts de 40 minuts), el Manresa només va alinear a juvenils. Ells van trobar la fórmula per obrir el marcador i, al minut 8, Gargallo va rematar al fons de la xarxa una centrada per la dreta d'Alejandro. El 0 a 2 va ser un llançament de falta de Marcel, al minut 18, que va superar un desafortunat porter del Valls. Alejandro va convertir un penal comès sobre ell mateix en el 0 a 3, al minut 27, i un minuts després, Ibáñez retallaria la diferència a 1 a 3. Els de casa van tenir el 2 a 3 a prop, però als als 35 minuts Perales no va poder aprofitar una gran ocasió. Ja amb el temps pràcticament exhaurit, Kader va arrodonir el marcador amb el definitiu 1 a 4.