Cristiano Ronaldo ha explotat aquesta dimecres a la tarda després de conèixer la ratificació de la sanció de cinc partits per part del Comitè d'Apel·lació i ha assegurat que el càstig que ha rebut "és exagerat i ridícul" en un missatge publicat al seu compte d'Instagram.

"Impossible quedar immune davant d'aquesta situació. 'Cinc partits!. Em sembla exagerat i ridícul. D'això se'n diu persecució. Gràcies als meus companys i als seguidors pel seu suport", ha etzibat Cristiano.

L'empenta de Cristiano Ronaldo al col·legiat De Burgos Bengoechea no va ser "un acte reflex, instintiu i incontrolable", segons defensava en les seves al·legacions al Reial Madrid, al parer del comitè d'Apel·lació en la resolució del seu expedient, segons ha pogut saber Efe. En el seu fonament jurídic 4, el comitè d'Apel·lació ho explica així: "I és que el club recurrent utilitza en les seves al·legacions, com a argument exculpatori, buscant degradar la infracció a simplement lleu, amb només amonestació, el que el jugador va actuar de la forma indicada en l'acta per un acte instintiu, reflex, incontrolable ".