L'Athletic de Bilbao va renéixer anit a Atenes quan semblava ensorrat i va aixecar, en sis minuts, un 2-0 en contra davant el Panathinaikos. L'equip basc va acabar guanyant per 2-3 i va encarar amb un bon resultat la seva presència a la fase de grups de la Lliga Europa. El lideratge d'Iker Muniain i els gols de l'etern Aritz Aduriz van ser clau per al triomf.

En un vist i no vist, en només sis minuts (del 68 al 74), l'Athletic va passar del 2-0 en contra a un 2-3 que gairebé no es creien ni els més incondicionals aficionats bilbaïns presents a l'estadi Apóstolos Nikolaidis, ple de gom a gom.

Després que el finlandès Robin Lod marqués el primer gol al minut 29 i l'equatorià Bryan Cabezas feia el 2-0 al 55, entre Muniain i Aduriz van fabricar el 2-1 que va canviar el partit. Muniain va fer una centrada perfecta a peu canviat i Aduriz es va elevar sobre la defensa local per marcar.

No havien passat tres minuts des de l'anterior gol quan una connexió de laterals entre Mikel Balenziaga i Óscar de Marcos va permetre al seu equip empatar en una jugada gairebé calcada. I va tancar la remuntada un altre gol d'Aduriz, en aquesta ocasió de penal. Una pena màxima protagonitzada per Iñaki Williams després d'aprofitar-se d'un error local a la sortida de la pilota.