El renovat Betis de Quique Setién visita el Camp Nou amb el repte de plantejar batalla en el seu debut i treure profit de la crisi que afecta el Barça. El conjunt andalús, que ha incorporat fins a nou jugadors aquesta temporada, té com a objectiu fer un salt de qualitat per instal·lar-se a la zona noble de la classificació de Primera Divisió.

Un dels fitxatges bètics ha estat l'exblaugrana Cristian Tello, que es va recuperar d'una lesió de turmell. Setién, que també podrà alinear el seu últim reforç, el migcampista Javi García, procedent del Zenit rus, intentarà que el seu equip tregui fruit de la seva aposta pel futbol de toc i aconseguir un bon resultat. Per assolir-ho no podrà comptar amb la incorporació més il·lusionant per a l'afició, el mitjapunta algerià Ryad Boudebouz.

En la roda de premsa anterior al partit, Setién va afirmar que es pot «pensar en una crisi» del Barça en haver passat «coses inesperades que els afecten», però va dir que tot i això va detectar «moltes coses positives» en el rival, «fins i tot estant com està». El tècnic va admetre que els pot beneficiar la lesió de Luis Suárez.