El Manchester United de José Mourinho és, juntament amb el West Bromwich Albion, l'únic equip de la Premier League que ha guanyat els dos primers partits, tot i que entre avui i demà els poden atrapar quatre equips (Huddersfield, Manchester City, Tottenham i Everton). Els red devils van assolir, ahir, el seu segon triomf per 4-0. Després de vèncer el West Ham a Old Trafford, ahir van fer el mateix al camp del Swansea, tot i que el resultat és més ampli que els mèrits vistos damunt del terreny de joc.

Així, un gol d'Eric Bailly, en empènyer una pilota morta a l'àrea petita a rebuig de Fabianski i el travesser a un cop de cap de Pogba, va desencallar el resultat a l'últim minut de la primera part. A la represa, les coses no van quedar del tot clares fins que Lukaku va fer el segon, deu minuts abans del final. Les anotacions del mateix Pogba i de Martial ja van ser anecdòtiques per al triomf final.

El West Brom és, per ara, l'únic equip que segueix el United en vèncer ahir per 0-1 al camp del Burnley, el sorprenent vencedor del Chelsea en la jornada inaugural. Una rematada del gal·lès Hal Robson-Kanu va ser suficient per donar la victòria al conjunt dirigit per Tony Pulis.

El dia també va servir perquè l'Arsenal demostrés la seva vulnerabilitat. L'equip de Wenger, que ja va patir en la primera jornada per derrotar el Leicester en remuntar dues vegades, ahir va caure derrotat al camp de l'Stoke City, en un duel en què Alexis Sánchez no va tornar a estar ni a la banqueta davant d'un possible traspàs del xilè al PSG o al Manchester City. El gol va ser marcat per l'exmadridista Jesé en el tram final.

Sumen quatre punts dos conjunts que van empatar la setmana passada. El Liverpool, novament sense Coutinho, va derrotar per 1-0 el Crystal Palace amb una anotació de Sadio Mané i el Watford va derrotar el Bournemouth per 0-2 amb gols de Richarlison i Capoue. El Leicester va vèncer per 2-0 el Brighton, gràcies a Okazaki i Maguire, i el Southampton va guanyar per 3-2 el West Ham amb gol de Charlie Austin de penal a l'últim minut. Avui, Huddersfield-Newcastle i Tottenham-Chelsea, i demà, City-Everton.