L'entrenador del Barça, Ernesto Valverde, es va treure un pes del damunt amb la victòria davant del Betis, malgrat que encara costa que l'equip jugui tan bé com ell voldria. En declaracions a beIN Sports fetes just després de l'enfrontament, va admetre que «ens ha costat perquè ells s'han plantat bé al darrere. Es tractava d'obrir la llauna per tal que el partit estigués més obert. Hem estat bé i hem premut l'accelerador. A la segona meitat hem baixat la intensitat, no teníem necessitat d'anar» tan forts.

Respecte al hat-trick de pals de Messi, va comentar que sempre penses que marcarà. Pensava que el primer havia estat seu, però prefereixo que els vagi reservant. Sabem que quan agafa la pilota passarà alguna cosa màgica».

I ja parlant del mercat de fitxatges, que encara està obert, i de les possibles arribades d'homes com Seri, Coutinho o Dembélé, a part dels rumors sobre una clàusula de sortida de Messi, el tècnic va afegir que «fins que no es tanqui el mercat no pararan els rumors. Ja hem tingut suficients ensurts durant aquest estiu i no en volem cap més». A més, va tenir un bonic record per a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils en dir que «la nostra idea era dedicar el partit a la gent ».