Després que ahir a la tarda fessin les revisions mèdiques, nou de les deu jugadores del nou Cadí la Seu se sotmetran avui a les tradicionals proves d'esforç d'inici de curs. L'única jugadora que encara no s'ha incorporat a la disciplina urgellenca és la jamaicana Shereesha Richards, que per una qüestió de tràmits burocràtics no viatjarà fins a la setmana que ve cap a la capital de l'Alt Urgell, una qüestió ja prevista.

Més enllà de les jugadores que continuen de la temporada passada i de la mataronina Ariadna Pujol, que van arribar a la Seu pels seus propis mitjans, les que van fer cap conjuntament cap al Pirineu ahir van ser les incorporacions d'ultramar. A l'aeroport del Prat, i arribant des de diferents procedències i sense cap incidència remarcable, van coincidir les americanes Caitlyn Ramirez i Mehryn Kraker; l'argentina Macarena Rosset i la canària Yurena Díaz.

Segons van informar fonts del club, totes quatre es van mostrar molt il·lusionades davant la nova aventura que estan a punt de començar, especialment les tres primeres, que mai no han jugat a l'estat espanyol.